Meubels

Meubels maken, is waar het voor Vandebroek Interieur allemaal mee begon in 1947. Toen lag de focus niet enkel op interieurinrichting, maar ook op deuren, ramen, trappen. Vandaag laten we onze beste schrijnwerkers los op elk type interieurmeubel. Hoe groot de uitdaging ook is.

Unieke stukken op maat

Je droomt al jaren van een inloopkast zoals je ze alleen in films ziet. Je hebt een prachtidee voor de toonbank voor je winkel of apotheek. Of je bent als architect op zoek naar een schrijnwerkspecialist die net dat stapje verder gaat voor dat unieke interieurstuk.

Elk meubelstuk of interieurelement dat we afleveren, is het resultaat van hart, ziel en passie. Want jij wil iets wat niemand anders heeft. En wij kunnen het bieden dankzij onze decennialange ervaring en expertise.

Speciale verzoekjes? Graag!

Onmogelijk? Dat woord kennen we niet. Schrijnwerk zit al drie generaties lang vervat in de ziel van Vandebroek. Al die vakkennis en métier van toen, ademen we ook vandaag nog sterk uit. Net door die geschiedenis en ervaring kunnen we het meest complexe individueel schrijnwerk aan.

  • Onze mensen maken de meubels
  • We sluiten geen compromissen op creatief vlak
  • We maken het verschil met onze doorgedreven technische kennis

Wat is jouw droom?

Dare to dream big. Maar durf ook de volgende stap te zetten. Wij helpen je graag om je droommeubel te vervaardigen. Altijd volgens jouw wensen, zonder toegevingen op vlak van uitwerking.

Klaar om onze interieurbezielers nieuwsgierig te maken? Neem dan snel contact met ons op.

Project in de steigers?

Heb je een interessant project in het vooruitzicht waar wij onze interieurbezielers wel eens op los mogen laten? Vertel ons jouw verhaal of stuur ons je prijsvraag door.